A TWINSET márkát 1987-ben alapította Simona Barbieri és férje, Tiziano Sgarbi, Olaszországban, Carpi városában. A brand különlegessége abban rejlik, hogy előre összeállított szettekben gondolkozik, és úgy képes tetőtől-talpig felöltöztetni a nőket, hogy mindegyikük megtalálja a saját, utánozhatatlan stílusát egy-egy garnitúrán belül. Megkönnyítve ezzel és maximálisan sikeressé téve a vásárlási folyamatot – legyen szó bármilyen alkalomról.

A kollekciók célközönsége a kifinomult, magabiztos eleganciával rendelkező nő, aki fel meri vállalni egyedi, bohém, és a végtelenségig feminin ízlésvilágát.

Az első TWINSET fémjelzésű üzletek 2000-ben nyíltak Reggio Emilia városában és Modenában, melyek a vállalat központjához közel találhatóak. 2010 után a leghíresebb olasz városokban (Milánó, Firenze, Róma és Torino) folytatódott a terjeszkedés az új koncepció szellemében, majd 2013-tól minden évben újabb és újabb helyszínek következtek, már szerte a világon. A kötöttáru mellett szép lassan megjelentek a kiegészítők, a fehérnemű és a strand és sportruházat, amit legutóbb egy különleges Jeans kollekció követett.

A TWINSET üzletek koncepciója a márka páratlan identitásának hangsúlyozása mellett, hogy az üzletbe lépő vásárló minden ott töltött perce kellemes hangulatban teljen, ezt a célt szolgálja a belső dizájn is.

A budapesti első TWINSET üzlet 2016 szeptemberében nyitotta meg kapuit, a város szívében, és a hét minden napján tárt karokkal fogadja a márka szerelmeseit, és azokat a divatrajongókat, akik még csak ismerkednek ezzel az új, izgalmas stílussal. A vásárlókat reggeltől-estig divattanácsadók segítik a tökéletes szettek kiválasztásában, és kitűzött céljuk, hogy olyan egyedülálló légkört teremtsünk minden ide látogató hölgy számára, amire itthon egyelőre kevés példa van.

Nézz be hozzánk, ha van egy kis szabadidőd, és merülj el a világhírű olasz designer legújabb kollekciójában!

TWINSET FASHION STREET

1051 Budapest,

Erzsébet tér 9. Fashion Street

NYITVATARTÁS

HÉTFŐTŐL – PÉNTEKIG
11:00 – 19:00

 

SZOMBAT

11:00 – 18:00

 

VASÁRNAP

11:00 – 18:00

ELÉRHETŐSÉGEK

TELEFONSZÁM
+36 70 365 6498

EMAIL
info@twinsetbudapest.com

A TWINSET kizárólagos forgalmazója Budapesten! Rendelés leadása az üzletben lehetséges vagy webshopon keresztül.

Rólunk mondták

  • "Nagyon szépen köszönöm! A ruha, amit rendeltem remekül áll és gyönyörű! Imádom!"              

  • "Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam a Twinset-re. Korábban vásároltam hasonló ruhákat más márkáktól, azonban a minőséggel nem voltam megelégedve, mindig csalódtam. Drága holmikért fizettem, mégsem éreztem bennük szépnek magam, a ruhák olcsónak tűntek. Aztán rátaláltam a Twinset-re, és azóta csak itt vásárolok. A ruháimat mindig megdícsérik, és csodálatos érzés őket viselni. Különlegesnek érzem magam bennük!"

0