Itt a tökéletes alkalom, hogy frissítsd home office ruhatáradat: 4 stílusos home-office ruhadarab

A koronavírus tovább terjed a világban, az iskolák bezárnak, a nagy eseményeket folyamatosan eltörlik, és egyes vállalatok távmunkát írnak elő alkalmazottaik számára, így otthonról végzik a munkát. Mivel minden eddiginél több ember dolgozik otthonról, a home office ruhatár frissítése elengedhetetlen azok számára, akik ilyenkor is komolyan veszik munkájukat.

Tehát miután minden szükséges létfenntartáshoz szükséges terméket beszereztünk, érdemes a ruhatárunkon is elgondolkozni.

A gondolkodásmódunk nagyon sokat számít ebben a nehéz időszakban, ha otthonról dolgozunk, az kicsit sem jelenti azt, hogy pizsamában, kócos hajjal kell egy zoom meetinget lefolytatnunk. A legértékesebb munkatársak ilyenkor mutatják meg, hogy ők igenis komolyan veszik a munkájukat, és adnak magukra, szépen elkészített frizurával és egy szépen összerakott home office outfit-tel. Akár otthon az íróasztalunk mögött, akár a kanapén, akár a fotelben vagy a padlón ülve dolgozunk, az alábbi ruhadarabok elengedhetetlenek, bárhol is legyen a munkahelyünk:

Nyaklánc:

Egy szuper nyaklánccal bármilyen egyszerű ruhadarabot izgalmassá tudunk tenni.

Garbó:

Egy garbó minden ruhatárba kötelező, minden színben nagyon stílusos lehet, ha a megfelelő színű alsó öltözékünkkel összhangba tudjuk hozni. Gyönyörű nőiességet adnak a hangulatos megjelenésednek.

Fekete nadrág:

Egy fekete nadrágot nagyon sok mindennel lehet szépen viselni, akár egy egyszerű pulóverrel, akár egy garbóval, egy blúzzal vagy egy szép pólóval.

Ruha:

Minden ruhának el kell mondania egy történetet, a Tiéd! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ruhát, számtalan stílusú és inspirációjú darabok segítenek a ragyogásodban!

+1 extra: Stílusos melegítő:

Mi a kedvenc melegítő stílusod? Ez az őszi outfit nem okoz csalódást, sportos-elegáns vonzerővel és csipkével díszítve az oldalán.

legutóbbi bejegyzések
0