Most a sál és a kendő a legjobb barátunk

A COVID-19 válság megkövetelte, hogy eltakarjuk az arcunkat. Mivel kevés maszk kapható az üzletekben, az emberek találékony módszereket találnak arra, hogy megvédjék magukat a vírustól.

Rengeteg projekt segíthet a maszk varrásában, de néha a legjobb megoldás a legegyszerűbb. A sál, a kendő és a bandana nem nyújt ugyanolyan szintű védelmet, mint az N95 légzőkészülék, ám még mindig sokkal jobb, mint fedetlen arccal sétálgatni. Élénk színeik és merész mintáik olyan kiegészítőkké válhatnak, amelyek nem csak a vírus okozta időszakban használhatóak, de nélkülözhetetlenek a mindennapokban is. Egy szép sál előnyei nyilvánvalóak; évtizedek óta egyszerű módszerként szolgálnak egy unalmas ruha izgalmassá tételéhez.

A szorosan szőtt természetes anyagok, például a selyem és a pamut előnyösebbek az olyan műszöveteknél, mint a nejlon és a poliészter, amelyek hosszabb ideig tartják a baktériumokat. A sálat vagy kendőt megfelelő módon szorosan kell rögzíteni arcunkra és rutinszerű mosással könnyen moshatónak kell lennie.

legutóbbi bejegyzések
0