Mit viseljünk a zoom meetingeken?

Ha követjük az utasításokat és ajánlásokat, akkor otthon maradunk, és ha tehetjük, otthonról dolgozunk. Ebben az esetben videókonferencián tartjuk a kapcsolatot a munkatársakkal, és videóhívásokon keresztül kommunikálunk barátainkkal, családtagjainkkal. Bizony ilyenkor is fontos, hogy adjunk magunkra és „kitűnjünk a tömegből” stílusunkkal. A jó hír az, hogy csak félig kell felöltözni, hiszen a legtöbb esetben a testünk felső része látszik. De mit viseljünk felül?

A legjobb választás a garbós felső.

A garbós felső egyik nagy előnye, hogy melegen tart minket. A reggelek és délelőttök még hűvösek a tavaszi hónapokban, egy blézer alá tökéletes választás lehet egy szép garbó. A garbó még nagy segítség lehet abban az esetben is, ha rétegesen szeretnénk felöltözni, hiszen szinte mindenhez és minden alatt remekül mutat.

A garbó másik nagy előnye, hogy vizuálisan növeli a mell méretét. Magasan záródó fazonok, garbó felsők és ruhák nemcsak a melleket nagyítják, de a derekat is karcsúsítják. Az ujjatlan vagy rövid ujjú, garbós fazonok a leghatékonyabbak. Nagyon fontos a helyes testtartás – egyenes hát – az ilyen darabok viselése közben.

A garbókról köztudott, hogy nagyon hosszú élettartamúak, tehát évekig a ruhatárunk része lehet. Ez azért is fontos, hiszen bármivel viselhetjük őket, a melegítőnadrágon keresztül, a szoknyákon át a farmerekig. A választás rajtunk áll, hibázni ritkán lehet velük.

legutóbbi bejegyzések
0