Szállítás és Fizetés

Házhozszállítás az ország egész területén belül:
Termékeinket akár két napon belül megkaphatja, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheti a munkahelyére vagy a lakására, munkanapon 9.00 és 16.00 óra között.
A házhoz szállítás ingyenes.
Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adjon meg, ahol biztosan megtalálja Önt, vagy a megbízottját a futárunk, ha 9.00 és 16.00 óra között meglátogatja.
Amennyiben az utánvétes fizetést választja, akkor arról is gondoskodjon – ha nem Ön, hanem egy megbízottja várja a csomagot – hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg.
Rendeléskor megadhatja a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl.: kapucsengő, porta, megbízott neve, stb.).

Külföldi szállítás:
Külföldi szállítási igény esetén kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az info@twinsetbudapest.com e-mail címen.

Egyszerű fizetés bankkártyával vagy utánvéttel:
Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, American Express).
Amennyiben ezt az opciót választja, a fizetése a Barion nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelése ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja önnek.

Amennyiben a megrendelő bank vagy hitelkártyája nem azonos valutájú, mint amiben a vásárlás történik, akkor a végleges árat az aznapi árfolyam alapján számoljuk ki melyen a kártya kibocsátója az átutalást végrehajtja.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)
Rendelése ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheti. Ekkor egy olyan elismervényt kap majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Személyes Átvétel
Személyes átvételre boltjainkban van lehetősége.

0