Ünnepi divat: Hogyan töltsük a Karácsonyt stílusosan?

A karácsonyi szezon a vásárlások, a díszítések, a családi összejövetelek és a partik rengetegében telhetnek el. A mindennapjaink besűrűsödnek, de ez nem ad okot arra, hogy ne szánjunk egy kis időt arra, hogy a lehető legjobban nézzünk ki és fantasztikusan érezzük magunkat a bőrünkben. Nem számít, mit tartogat a koronavírus helyzet Karácsonyra, a Twinset minden alkalomhoz tökéletes ruhát kínál. A hidegben az utcára merészkedünk, hogy elmenjünk a munkahelyünkre, vagy böngésszük az üzleteket a karácsonyi ajándékok beszerzésére, a legokosabb döntés ebben az időben az öltözékünk rétegezett viselése. Azonban nem hagyhatjuk, hogy a hideg és a rétegezett öltözködés megakadályozzon minket abban, hogy egy kis csillogást csempésszünk megjelenésünkbe. Egy pár stílusos csizma, egy hangulatos műszőrme kabát vagy egy díszített sál gondoskodhat az ünnepi megjelésünkről akkor is, ha téli meleg öltözékbe csomagoljuk magunkat.

A munkahelyi karácsonyi bulik nagy része valószínűleg elmarad ebben az évben, de kisebb, irodában lévő ünneplésre néhány ital elfogyasztása mellett még sor kerülhet. Ebben az esetben nem egy teljesen hivatalos karácsonyi céges buliról beszélhetünk, hanem csupán pár óráig tartó kellemes, visszafogott hangulatú céges összejövetelről. Nyílván az ilyen fajta estére nem érdemes kisestélyiben megjelenni, de ez nem is jelenti azt, hogy csapottan kell kinéznünk. Egy kis flitter és néhány vagány kiegészítő a legegyszerűbb ruhadarabból is csillogó és stílusos look-ot varázsol. Ne fogd vissza a csillogást; a flitterek és a fényesség itt határozottan rendben vannak.

Ha házigazda vagy otthon a családi vacsoránál, akár szabadnapot tervezel és vendégségbe érkezel, egy családi összejövetelen biztosan segítő kezet kell nyújtanod a főzésnél, az italok felszolgálásánál vagy a gyerekekkel kell foglalkoznod, ezt vedd figyelembe ruhád kiválasztásakor. Ajánlatos egy kényelmes felső és egy stílusos nadrág kombinációja, vagy egy ruha, amellyel bizonyosan szabadabb mozgással rendelkezel.

Akárhogy, akárhol, akárkivel töltjük a karácsonyi ünnepeket, mindig ügyelnünk kell arra, hogy stílusosan nézzünk ki 🙂

legutóbbi bejegyzések
0